SM!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vi åkte ner en dag före sm till http://www.vandrarhemmetsnipan.com/. För att ladda upp inför det stundande sm. Jag och Andreas tog en liten tur på kvällen, vi kammade av en grund varm vik. Vi hade en smäll men inget mer.

Efter en mycket trevlig kväll med hela teamet samlat och en massa trevligt fiskar folk. Det blev många historier och tips utbytta.

Nåväll dagen kom för sm och vi gjorde oss i ordning. Jag och Andreas, drog iväg en bra bit efter kaptens möte mm,,, Putte och Dimman och Elvis fiskade för vårat andra team och höll sig närmare starten hela dagen. Det skulle visa sig vara en tuff fiskedag där många gick boom på kval gränsen 75cm. 75 team och 27 av dom teamen tog godkänd fisk om uppgifterna stämmer.

Team 2 testade det mesta jerk jigg taill mm… Men 3 runt 60cm fick dom upp men det räckte inte men bra kämpat grabbar 😉

Jag tappade en godkänd gädda efter en halvtimmes fiske. Sedan var det trögt, Andreas drog en snipa men inte mer. Tills vi bytte taktik till slut med byte av  grummligt vatten ut på klarvatten. Och vi han inte mer än börja drifta innan det small hela tiden under ca: 20 min. Vi landade totalt 11 st under den stunden med en topp för Andreas på 94.5cm och Jonas 89 cm. Illex var svaret Super freddy 145 och 170 i silver färg DOMINERADE!

Vi fiskade dom bara vevandes hem knappt något jerkande eller twichande och det funkade superbra. På grund av dom större gäddorna var kinkiga på huggen så vevade vi bara så vi hade full kontakt med betet. Och mothugget kom blixt snabbt då satt dom 😉

Vevstoppen var viktiga denna dag, det roliga med Super freddy betena är den grymma bredden av nytta dom fyller. Den som fiskar kan nästan inte göra fel proffs som nybörjare. Vi landade totalt 13 st gäddor denna dag, våran placering blev 9 plats i team för team adrenalin 1.

Vi säger grattis till Sm mästarna Söder sportfiske!

Och tackar Svenska gäddklubben för en grymt bra tävling!

/Jonas

Detta inlägg publicerades i Fiske. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till SM!

  1. Pontus Sjölund skriver:

    Grattis, bra placering!

  2. jnorrmen skriver:

    Tackar 😉

Lämna en kommentar